Monique de Kruijf

Logopedist

Mijn naam is Monique de Kruijf. In 1987 ben ik als logopediste afgestudeerd in Utrecht. Daarna heb ik als schoollogopediste gewerkt bij de GGD Midden-Holland. Sinds 1991 ben ik samen met Liesbeth Spijkerboer praktijkhouder van onze praktijk in de wijk Charlois. Tevens ben ik lid van ZOLORO.

Onze praktijk is een all-round praktijk. Dat betekent dat we alle behandelingen met taal en spraak en stem problematiek uitvoeren.

Zelf heb ik verdiepingscursussen gevolgd op het gebied van stotteren en sta ingeschreven in het stotterregister van de NVLF. Alle kinderen en volwassenen die zich willen aanmelden, worden door mij begeleid. Daarbij volg ik de richtlijn Stotteren die door de Nederlandse Verening voor Stottertherapie is opgesteld.

Ik heb ook verdiepingscursussen gevolgd op het gebied van lees- en spellingsproblemen. Ik begeleid kinderen met problemen op dit gebied, wat ik samen doe met de leerkracht.

Ik werk op de hoofdvestiging, het Verzamelgebouw en basisschool de Wilhelminaschool.

Mijn werkdagen zijn:

  • maandag van 10.30 uur tot 18.00 uur
  • woensdag van 10.00 uur tot 17.30 uur
  • vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur

e-mail: monique@logopediecharlois.nl